(foto) Singurul Audi RS7 din Moldova este de vânzare. Iată cât costă mașina ce poate face 305 km/h

Unicul exemplar Audi RS7 Sportback din Moldova poate fi cumpărat de oricine își dorește o mașină cu peste 600 de cai putere. InterAuto, cea mai mare rețea de parcări specializate în vânzările de automobile a anunțat un preț de 124.000 de euro pentru RS7 Sportback.

Venit de curând în Moldova, acest Audi RS7 Sportback are sub capotă un motor V8 turbo de 4.0 litri ce produce 605 cai putere și 750 Nm față de cei 560 de cai putere și 700 Nm oferiți standard. Diferența de putere vine de la versiunea Performance Package cu care este dotat exemplarul din imagini.

Mașina are la bord puțin peste 8.000 de kilometri și beneficiază de o garanție de 2 ani.

Mulțumită tracțiunii integrale quattro și cutiei automate tiptronic cu opt rapoarte accelerația 0-100 km/h durează doar 3.7 secunde în timp ce viteza maximă trece de 305 km/h. În plus, Audi RS7 Sportback Performance Package se laudă cu un kit aerodinamic modificat și dotări mai generoase. Pentru mai multe informații accesați InterAuto.MD. 

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://kpta.teknik.unpas.ac.id/info/ https://piramida.cimahikota.go.id/storage/banner/