in

(video) Moldova: Cascadoria periculoasă a unui șofer de mașină de pompieri, văzută de zeci de mii de oameni

Manevră periculoasă şi cu peripeţii pe un traseu din raionul Ialoveni, cu implicarea unei autospeciale a pompierilor! Vehiculul destinat stingerii incendiilor rula cu viteză prin localitatea Nimoreni, echipajul fiind solicitat la o intervenţie, când la un moment dat şoferul a fost nevoit să ocolească un autoturism care staţiona pe marginea drumului. Manevra bruscă pe un drum cel mai probabil umed a făcut ca vehiculul de câteva tone să derapeze!

Într-un final autospeciala a putut fi ţinută sub control, însă concomitent s-au mai întâmplat două lucruri periculoase. Derapând, spatele intrându-i şi pe acostament, vehiculul a doborât instant şi un pilon de electricitate! Şi a avut loc asta cu doar câteva clipe înainte de a fi evitat un impact frontal cu un alt autoturism care venea din sens opus şi în care se afla camera de bord ce a filmat toată scena de acţiune.

Potrivit informaţiilor, şoferul din autospecială, în vârstă de 36 de ani, a ajuns ulterior la spital cu mai multe traumatisme. Poliţia a declarat că vehiculul se deplasa regulamentar, cu girofarul aprins, pentru a stinge un incendiu dintr-o localitate din raionul Ialoveni.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi:

Iti place articolul?