(video) Momentul când o Toyota Prius este lovită de fulger! Ce a auzit şi simţit şoferul care se afla la volan

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Vloggerul More Pi, un vânător de tornade din SUA, s-a pomenit de curând într-o situaţie neplăcută, chiar în momentul când filma cum furtuna violentă scotea părţi din acoperişul unui hambar. În timp ce efectua o manevră, a văzut un blitz strălucitor şi auzit un zgomot puternic, unul care literalmente şi temporar l-a asurzit. Imediat după aceasta automobilul său a încetat să mai funcționeze.

Tânărul nu a realizat imediat ce s-a întâmplat, dar abia peste câteva clipe a presupus. Și abia atunci când a văzut imaginile surprinse de camera colegului său şi-a dat seama că a avut dreptate. Fulgerul a lovit antena de pe acoperişul Prius-ului şi prin intermediul încetinitorului s-a putut vedea momentul, dar şi până unde a ajuns curentul electric.

Datorită faptului că vloggerul se afla în mașină în momentul trăsnetului, acesta nu a fost rănit. De cealaltă parte însă a avut de suferit modelul Toyota. Pentru a funcţiona din nou a fost necesară înlocuirea modulului de control a motorului şi a încă trei unităţi electronice.

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/