in , ,

LOLLOL AngryAngry

(video) E normal asta? Un şofer, surprins cum merge prin Chișinău cu piciorul scos pe fereastră

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

A dat de înțeles astfel că se apropie sezonul estival, ori că în regulile de circulaţie şi securitate rutieră se mai poate “băga piciorul” din când în când (vorba poporului)? Un şofer a fost surprins în această dimineaţă conducând un SUV pe străzile capitalei cu membrul stâng inferior scos pe fereastră.

picior pe fereastra
FOTO: autoblog.md

Cel mai probabil vede asta ca o normalitate şi îi este absolut indiferent de criticile celor din jur. Însă nu, nu e normal să se dea astfel de “exemple” în trafic, plus că este periculos să şofezi în aşa mod.

În caz de evitare a unei situaţii de accident, fiind necesară o frânare bruscă, vor exista doar câteva fracţiuni de secundă pentru a muta piciorul înăuntru. De altfel, un traumatism sever sau o fractură este inevitabilă, la fel cum se poate întâmpla şi în cazul pasagerilor din dreapta care obişnuiesc să-şi ţină ambele picioare pe bord.

Au fost surprinse aceste imagini pe străzile Sciusev şi Stere. Tipul nu s-a arătat deranjat nici de prezenţa camerelor de supraveghere ale traficului.

Natalia Golovco, ofiţerul de presă al INSP, ne-a comunicat că în această situaţie conducătorul auto nu a încălcat expres vreo prevedere a RCR, însă fapta-i cade sub incidenţa articolului despre “Huliganism nu prea grav” din Codul Contravenţional, care se sancționează cu amendă de la 6 la 30 de unităţi convenţionale (300-1.500 lei) sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 20 la 60 de ore.

VIDEO: autoblog.md

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!