(video) E normal asta? Un şofer, surprins cum merge prin Chișinău cu piciorul scos pe fereastră

A dat de înțeles astfel că se apropie sezonul estival, ori că în regulile de circulaţie şi securitate rutieră se mai poate “băga piciorul” din când în când (vorba poporului)? Un şofer a fost surprins în această dimineaţă conducând un SUV pe străzile capitalei cu membrul stâng inferior scos pe fereastră.

Cel mai probabil vede asta ca o normalitate şi îi este absolut indiferent de criticile celor din jur. Însă nu, nu e normal să se dea astfel de “exemple” în trafic, plus că este periculos să şofezi în aşa mod.

În caz de evitare a unei situaţii de accident, fiind necesară o frânare bruscă, vor exista doar câteva fracţiuni de secundă pentru a muta piciorul înăuntru. De altfel, un traumatism sever sau o fractură este inevitabilă, la fel cum se poate întâmpla şi în cazul pasagerilor din dreapta care obişnuiesc să-şi ţină ambele picioare pe bord.

Au fost surprinse aceste imagini pe străzile Sciusev şi Stere. Tipul nu s-a arătat deranjat nici de prezenţa camerelor de supraveghere ale traficului.

Natalia Golovco, ofiţerul de presă al INSP, ne-a comunicat că în această situaţie conducătorul auto nu a încălcat expres vreo prevedere a RCR, însă fapta-i cade sub incidenţa articolului despre “Huliganism nu prea grav” din Codul Contravenţional, care se sancționează cu amendă de la 6 la 30 de unităţi convenţionale (300-1.500 lei) sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 20 la 60 de ore.

https://youtu.be/xQxeabhiMMs
VIDEO: autoblog.md

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/