(video) Momentul răsturnării unui TIR din Moldova în județul Suceava. Şoferul, internat în secția de chirurgie toracică

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un camionagiu moldovean s-a răsturnat astăzi în timp ce conducea pe DN 17, în zona localității Valea Putnei din judeţul Suceava. TIR-ul s-a răsturnat în albia pârâului Putna, notează Monitorul de Suceva.

Misiunea de salvare a fost dificilă, întrucât cabina a ajuns în apă rece și exista riscul ca șoferul să intre în hipotermie. Într-un final, după o luptă contracronometru, bărbatul care avea picioarele prinse între fiare, a fost extras după descarcerare şi predat unui echipaj medical pentru îngrijiri de specialitate.

Conform datelor Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, accidentul s-ar fi produs urmare a condițiilor meteo nefavorabile.

Potrivit informațiilor preliminare obţinute de către reprezentanții consulatului Republicii Moldova la Iași, șoferul, cetățean moldovean, a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor din județul Suceava cu răni multiple, el fiind la momentul de față internat în secția de chirurgie toracică, conștient fiind.

Responsabilii de la consulat rămân în contact cu autoritățile române pentru a acorda asistență consulară în funcție de solicitări.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/