(video) Monterey Car Week 2023: Premieră – Noul INFINITI QX Monograph

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

INFINITI prezintă un nou show car din seria Monograph, iar acest lucru nu înseamnă altceva decât o confirmare că urmează o mașină de producție pe baza acestuia. Aşa s-a întâmplat acum şase ani, când am văzut cu toţii Infiniti QX80 Monograph, care s-a transformat peste câteva luni în noul QX80 facelift.

Noul INFINITI QX Monograph este conceptul noii generaţii QX80, care va fi a treia la număr.

Conceptul dezvăluit în cadrul Monterey Car Week 2023 (care reunește o serie de evenimente legate de mașini în Monterey, California, inclusiv celebrul Concurs de Eleganţă de la Pebble Beach, care are loc duminica) are un corp nou cu proporții modificate, o formă diferită a geamurilor și o siluetă mai dinamică, deși, în general, formatul unui SUV uriaş s-a păstrat.

Echipa lui Alfonso Albaisa a pregătit şi o altă interpretare a feţei-semnătură a companiei. Farurile sunt acum despărţite la două nivele (luminile de zi la cel superior, blocurile optice principale la cel inferior). Iar grila radiatorului este formată din mai multe lame care nu sunt aranjate nici vertical, nici orizontal, ci înclinate vizual în forma literei A.

Atât luminile de zi, cât şi ansamblul de stopuri cu mai multe secţiuni sunt proiectate sub forma unor clape de pian. În mod evident acestea redau frumos şi un joc de lumini. Jantele măsoară 24 de inchi.

Noul INFINITI QX Monograph este primul automobil al mărcii care introduce o emblemă actualizată, anunţată în luna iunie. Contrar tendințelor de ultimă oră, emblema a devenit 3D: efectul unui drum care se întinde în depărtare este sporit de partea superioară încastrată a “conului” central, iar conturul intern este acum iluminat.

Şi deocamdată asta e tot ce şi-au dorit dezvoltatorii să ne arate. Interiorul conceptului este un secret, precum şi specificațiile. A treia generație QX80 ar trebui să vadă lumina zilei în aproximativ șase luni şi conform informațiilor preliminare va abandona V8-ul în schimbul unui V6 turbo.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise