(video) Neatenție! Momentul când o femeie aflată la volan o loveşte în plin pe alta pe strada Uzinelor

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O femeie în vârstă de 46 de ani a ajuns la spital în acest weekend după ce a fost luată dur pe capota unui Nissan Micra, lovindu-se şi cu capul de parbriz. Totul s-a întâmplat sâmbătă dimineaţa, în faţa mai multor martori oculari, cazul fiind înregistrat la poliţie la ora 11:08.

Accidentul s-a produs pe strada Uzinelor din capitală, pe o trecere pietonală nedirijată. Imaginile arată cum mai multe autovehicule s-au oprit pentru a ceda trecerea femeii, însă şoferiţa de 37 de ani din Nissan nu a luat în considerare nici indicatorul care îi arăta că se apropie de o trecere pentru pietoni, motiv pentru care automat ar fi trebuit să reducă viteza, şi nici faptul că pe banda alăturată s-au oprit mai multe maşini.

Victima a fost preluată de o ambulanță cu diverse leziuni. „Urmează a fi stabilită gravitatea leziunilor şi în baza acestui indicator va fi aplicată o sancţiune conform legislaţiei în vigoare”, ne-a comunicat ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei Svetlana Scripnic.

VIDEO: t.me/Ungureanu112

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata