(video) Need for Speed pe Ştefan cel Mare? Doi șoferi, urmăriți de poliție după ce ar fi organizat curse ilegale

Multe lucruri ieșite din comun putem vedea zi de zi pe străzile capitalei, însă mai rar putem vedea cum un echipaj de poliție urmărește două automobile ce par să fi organizat curse ilegale chiar pe bulevardul Ștefan cel Mare.

În seara zilei de 15 februarie două Golf-uri au fost surprinse de o cameră de bord cum rulează cu viteză excesivă pe artera centrală a capitalei, iar un echipaj INP abia de ţinea pasul după ei. Un martor a declarat că cei doi “piloţi” au fost văzuţi cum întorc apoi spre strada Mitropolit Dosoftei, dar ce s-a întâmplat mai departe nu se cunoaşte.

Din spusele martorilor care au văzut șoferii celor două modele Volkswagen Golf, ambii ar fi studenți de origine străină la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie “Nicolae Testemițanu”.

Autor video: facebook.com/vasea.ursu.14

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-urmarire-in-raionul-orhei-soferul-dupa-ce-a-fost-oprit-s-a-inchis-in-masina/

(video) Un şofer a fugit de un poliţist pe bicicletă chiar în centrul Chişinăului! Cum şi unde s-a întâmplat totul

https://autoblog.md/video-doua-echipaje-de-politie-au-renuntat-la-urmarirea-unui-gt-r-dupa-ce-nu-l-au-mai-putut-ajunge/

https://autoblog.md/video-politistii-americani-uimesc-din-nou-peste-30-de-focuri-de-arma-trase-intr-o-urmarire-inclusiv-prin-parbriz/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/