(video) New York 2022: Premieră – Noul Hyundai Palisade facelift

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Odată cu anunţarea rezultatelor concursului Maşina Anului 2022 în lume, unde a câştigat la fel un Hyundai, s-a deschis ediţia din acest an a Salonului Auto Internaţional de la New York. Coreenii au setat o premieră în cadrul acestuia, fiind vorba despre Palisade facelift.

Da, au trecut deja aproape patru ani de la debutul acestui model, așa că acum este timpul pentru un restyling planificat. 

Caracteristici cheie:

  • Principalele modificări de la exterior s-au făcut la faţa maşinii. În loc de un scut figurat al grilei radiatorului a apărut un „grătar” dreptunghiular cu celule mari. Diferite sunt şi farurile full LED, deşi configuraţia la două nivele a fost păstrată, la cel superior fiind montate luminile de zi. Nouă este bara de protecţie.
  • În spate, doar bara de protecție a fost schimbată și au apărut modele de jante cu design nou. Oglinzile exterioare retrovizoare au acum o funcție automată anti orbire.
  • Noua echipare Palisade XRT are decor întunecat în stil off-road şi jante la 20 de inci, alături de bare de protecţie cu aspect robust, garnituri inferioare pentru uşi, grilă frontală cu finisaj închis, railings-uri negre pe acoperiş, trapă electrică, tapiţerie neagră pentru scaune.
  • Culori noi pentru caroserie sunt: Abyss Black, Hyper White, Steel Graphite, Sierra Burgundy, Typhoon Silver, Moonlight Cloud şi Robust Emerald. Scaunele interioare sunt disponibile în pânză, piele sintetică, piele sau piele Nappa premium.
  • În habitaclu a apărut un nou volan, un panou de bord cu grafică actualizată, materiale noi pentru ornamente și deflectoare de ventilație combinate într-o linie continuă. Dimensiunea ecranului central a fost mărită de la 10.25 la 12.3 inci, iar funcționalitatea serviciilor telematice Bluelink a fost extinsă: de exemplu, Palisade poate fi acum deblocat de pe un smartphone prin Wi-Fi.
  • Printre altele: a apărut un nou scaun pentru șofer Ergo Motion, mai confortabil; o oglindă retrovizoare interioară digitală, care transmite imaginea de la camera retrovizoare superioară; porturi USB-C în locul unora USB-A, care suportă încărcare de 3A; un încărcător wireless pentru telefoane mai puternic (15 vs 5W cât era anterior); cruise control adaptiv mai performant; sistem de parcare automată controlat de la distanţă de pe un smartphone; Wi-Fi hotspot (primul Hyundai cu astfel de capacitate); Digital Key 2 Touch; recunoaștere vocală dinamică îmbunătățită; noi teme pentru iluminare ambientală; etc.
  • Palisade în continuare poate avea șapte sau opt locuri. Pentru scaunele individuale din al doilea rând devine disponibilă pentru prima dată ventilație şi cotiere cu reglare a unghiului, iar pentru cele din al treilea rând – încălzire. Airbaguri laterale pe al doilea rând de scaune vin acum standard, ceea ce înseamnă că Palisade are standard nouă perne de aer.
  • Nu există modificări tehnice, cel puțin pentru mașina pentru piața din SUA. Acolo, Hyundai Palisade este oferit în continuare doar cu un V6 3.8 GDI natural aspirat (295 CP) și o cutie automată cu opt trepte. Tracțiunea poate fi pe față sau integrală. Mașinile cu AWD au un mod suplimentar de remorcare (Tow Mode).
  • În echiparea de top Calligraphy toate geamurile posterioare sunt laminate acustic.

În America, Palisade facelift va începe să se vândă din această vară. Amintim că Palisade este disponibil oficial şi pe piaţa din Republica Moldova. Respectiv, modelul actualizat este aşteptat şi la noi.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/