(foto/video) Noua generaţie Mercedes-Benz C-Class este aşteptată în acest an. Cum ar putea arăta noul C 63 AMG

Noul Mercedes-Benz C-Class, unul dintre cele mai populare modele premium din segment şi din gama mărcii germane, este aşteptat să debuteze chiar în acest an, după premiera noii generaţii S-Class.

Nu se cunosc prea multe despre evoluţia designului, deşi fotografii spion tot încă mai urmăresc prototipurile camuflate, însă se ştie că interiorul va fi inspirat de cel pe care îl va avea “nava amiral” – panoul de bord digital şi consola cu monitor central se va număra printre dotările standard.

Şi până automobilul va fi surprins pe drumurile publice cu o cantitate generoasă de folii camuflante date jos, iată poate cele mai calitate randări care prezintă cu aproximație formele noului C-Class în versiune de top AMG 63 S!

Clasa C este cea mai bine vândută mașină din gama Mercedes-Benz, iar modelul fierbinte C 63 AMG S este considerat de mulți ca fiind cel mai epic sedan sportiv, care aproape că nici nu are rivali. Pe baza fotografiilor cu maşini de teste, autorul acestor imagini a încercat să redea designul exterior al viitorului model.

Putem observa printre altele că emblema biturbo, cel puţin se crede asta, că se va regăsi practic în interiorul prizelor de aer modeste de pe aripi. Aspectul din față al mașinii cu o grilă de radiator cu mai multe lame verticale în stil Panamericana va fi cartea de vizită a modelului sport AMG.

În plus față de modificările estetice ar putea exista şi o evoluţie semnificativă la capitolul tehnic. Se zvonește că V8-ul cu două turbocompresoare va dispărea din ofertă și va fi înlocuit cu unitatea supraalimentată de 2.0 litri care se găseşte în prezent pe modelele A 45 S sau CLA 45 S (421 CP). Iar pentru ca puterea să poată trece uşor de 500 de cai se va apela cel mai probabil la suportul oferit de un electromotor.

Premiera modelului sport de top ar fi programată pentru 2021.

Comparativ cu actualul C 63 AMG:

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/