Veste bună de la Mazda! Perioada de garanţie pentru toate maşinile noi a fost dublată

Articol de: Mazda Moldova

Veste bună pentru orice viitor proprietar de maşini Mazda! Dealerul oficial al mărcii de la Chişinău anunţă că începând cu 1 septembrie 2022, ori automobil nou procurat se oferă cu o garanţie de 6 ani sau 150.000 de km parcurşi, valabilă la nivel european!

Până la sfârşitul sezonului estival garanţia era de 3 ani sau 100.000 de km.

Garanţia generală de şase ani nu va acoperi însă bateria şi cablurile de încărcare pentru maşinile electrice ale mărcii. Aceste elemente care se întâmplă să degradeze mai repede în timp vor avea o garanţie de trei ani.

Garanția pentru un vehicul nou Mazda este de 6 ani sau 150.000 km, oricare survine mai întâi. În timpul perioadei de garanție poate fi trimisă o solicitare de reparare a defectelor de fabricație și material.

Garanția pentru vopsea și coroziune acoperă vehiculul timp de 6 ani, indiferent de kilometraj. Orice defecte de vopsea cauzate în timpul procesului de fabricație vor fi reparate de un partener de service Mazda autorizat în orice moment în perioada respectivă de 6 ani.

Garanția pentru caroserie Mazda acoperă caroseria împotriva coroziunii timp de 12 ani, indiferent de kilometraj.

Iar accesoriile originale Mazda achiziționate împreună cu un vehicul nou sunt acoperite până la sfârșitul garanției pentru maşină (6 ani sau 150.000 km, oricare survine mai întâi).

Încă un bonus plăcut pentru clienţii Mazda din Republica Moldova este accesul la Mazda Europe Service, care îi va ajuta să plece din nou la drum în peste 30 de ţări din Europa!

Dacă vei avea nevoie de ajutor cu maşina – fie că este vorba de remorcarea vehiculului până acasă, sau de recuperarea vehiculului de acasă – reprezentanții Mazda vor fi gata să te ajute. În cazuri de accident, furt sau chiar vandalizarea maşinii, vei primi asistenţă la nivel local. Serviciul Mazda Europe Service este disponibil 24/24, 365 zile pe an, în mai mult de 30 de ţări europene.

P.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/