(foto/video) Hyundai lansează Elantra Sport în SUA şi prezintă modelul în imagini oficiale

Compania Hyundai a prezentat versiunea americană a sedanului “fierbinte” Elantra Sport de generaţie nouă. Modelul s-a ales cu o suspensie multi-link în locul barei de torsiune spate, care este instalată şi pe alte versiuni a maşinii.

https://youtu.be/nw68u7ShQ0U

Suspensia multi-link va fi disponibilă doar pentru Elantra în versiune Sport. Hyundai menţionează că instalarea acestei componente va trebui să asigure o plăcere mai pronunţată a condusului.

Sub capotă este instalat un motor turbo de 1.6 litri cu injecţie directă a combustibilului. Puterea rezultată este de 206 cai şi 257 Nm de cuplu.

Motorul cu patru cilindri poate fi cuplat la o transmisie mecanică cu şase trepte sau la una robotizată cu şapte rapoarte şi două ambreiaje. Informaţiile neoficiale spun că modelul accelerează până la 100 de km/h în mai puţin de 8 secunde.

Oficial, caracteristicile dinamice nu au fost anunţate. Producătorul sud-coreean a spus că le va face publice mai aproape de startul vânzărilor modelului peste ocean, preconizate pentru trimestrul IV al acestui an.

Amintim că Hyundai a prezentat Elantra Sport în premieră, în luna aprilie. În Patrie, modelul se numeşte Avante Sport.

Vezi şi: (foto) Hyundai a prezentat sedanul Elantra Sport cu 204 CP

Cmentariile sunt închise