(video) New York 2023: VW Atlas Peak Edition este mai potrivit pentru drumuri neasfaltate

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noul VW Atlas facelift a fost adus şi la Salonul Auto de la New York, după ce a debutat în februarie la cel din Chicago, însă cu o noutate! SUV-ul va exista în noul linie/nivel de echipare Peak Edition.

Prin aceasta, producătorul s-a decis într-un final să aducă pe piaţă o interpretare de serie a conceptului Basecamp prezentat în 2019 şi altuia din 2022.

Fața modelelor Peak Edition iese imediat în evidență, comparativ cea ale altor versiuni Atlas, fiind realizată mai robust şi având o placă de protecţie argintie. Un element stilistic negru lucios în formă de X se întinde pe bara de protecţie frontală, fiind împrumutat de la Atlas Cross Sport. Din cele patru lame de pe grila radiatorului, două au devenit cromate şi înconjoară sigla iluminată, fiind vizual şi o continuare e benzinei luminoase de sub marginea capotei.

Pe partea laterală a vehiculului, o insignă mare neagră lucioasă împodobește portierele cu logoul Peak Edition în portocaliu și crom. Jantele negre din aliaj de 18 inchi, îmbrăcate în anvelope 255/60 pentru toate terenurile, sporesc versatilitatea SUV-ului, în timp ce pragurile laterale robuste în negru și argintiu întăresc vizual aspectul. Capacele negre ale oglinzilor retrovizoare, decorul din jurul geamurilor, bosajele aripilor şi railings-urile de pe acoperiş completează aspectul obscur din profil.

În spate, o bandă neagră a hayonului se întâlnește cu un difuzor robust, finisat în negru și argintiu, care mai are integrate nişte terminaţii false de eşapament. Exclusive pentru acest model sunt culorile de caroserie Avocado Green și Pure Grey.

La interior, modelele Peak Edition au un aspect în culorile logoului ediţiei. Tapiţeria în Titan Black este combinată cu accente gri și cusături de contrast portocalii. Inserțiile de pe bord și portiere au o textură în carouri, care îl diferențiază și mai mult de restul familiei Atlas. Volanul poartă aceeași siglă ca și emblema exterioară, iar iluminarea ambientală în 30 de culori permite vizualizarea inscripției Peak Edition din faţa pasagerului.

Preţul maşinii deocamdată nu a fost anunţat.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise