(foto) Unui BMW M5 E34, participant la AutoClassica la Castel Mimi, i se caută alt îngrijitor

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Se caută un nou proprietar pentru un BMW M5 E34, automobil rar în țara noastră, probabil singurul aflat acum în vânzare. Este exemplarul restaurat pe care vizitatorii primei ediții AutoClassica la Castel Mimi l-au putut vedea parcat lângă câteva generații de Ford Mustang.

S-a mai încercat în trecut vânzarea sa, însă acum are un preț mai mare în ciuda parcursului, asta pentru că s-au readus între timp la condiții foarte bune mult mai multe lucruri. Cea mai semnificativă intervenție a fost sub capotă, motorul fiind reparat capital! Printre altele, s-a restaurat până la ideal exteriorul, interiorul și dedesubtul mașinii.

Amintim că sub capotă are un motor pe benzină cu şase cilindri în linie şi volum de 3.6 litri (S38B36), care produce 315 CP la 6.900 rpm şi 360 Nm la 4.750 rpm. Este capabil de o acceleraţie 0-100 km/h în 6.5 secunde şi are o viteză maximă limitată electronic la 250 km/h. Cutia de viteze este una manuală, iar tracţiunea – evident pe puntea din spate. Cu un astfel de motor s-au făcut 8.344 de mașini.

Iată textul anunțului și prețul cerut, negociabil:

Aici există mai multe detalii, imagini și un jurnal de bord.

Cmentariile sunt închise