(foto) Un rar BMW M5 E34 îşi caută o a doua viaţă şi proprietar în Republica Moldova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Posesorul unui BMW M5 în caroserie E34 încearcă să-i găsească un alt proprietar în ţara noastră. Sedanul legendar a fost importat în Republica Moldova la începutul lui 2020 şi încă poartă plăcuţe cu numere de Illinois, SUA.

Se vor găsi oare persoane interesante de această ofertă? Probabil că da, din motiv ce anunţul de vânzare care datează din această dimineaţă a fost văzut deja de peste 2.000 de oameni!

În descrierea anunţului se menţionează că automobilul a fost produs în anul 1992. După achiziție i-au fost făcute mai multe lucrări de restaurare, inclusiv la motor.

Actualul posesor dă asigură că sedanul are o istorie curată şi transparentă, nu a fost cumpărat de la vreo licitaţie, are o carte de service şi o mapă cu toate facturile care confirmă reparaţiile şi întreținerea.

Automobilul se oferă cu un set de cauciucuri noi Michelin Pilot Sport 4 S, o tobă de esapament custom de la Supersprint, mecanisme de frânare mai performante decât cele stoc şi multe altele.

Sub capotă are un motor pe benzină cu şase cilindri în linie şi volum de 3.6 litri (S38B36), care produce 315 CP la 6.900 rpm şi 360 Nm la 4.750 rpm. Este capabil de o acceleraţie 0-100 km/h în 6.5 secunde şi poate rula cu maxim 250 km/h. Cutia de viteze este una manuală, iar tracţiunea – evident pe puntea din spate.

Sedanul de culoare neagră are un parcurs total de aproximativ 286.000 de km. Suma cerută – 25.000 de euro!

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/