Veaceslav Gheorghiev – Hyundai Moldova în top 3 și din nou depășește concurenții

image1După ce și-au făcut apariția a treia generație a noului Hyundai Tucson și Noul Hyundai Santa Fe facelift, Hyundai Moldova a înregistrat o lansare excelentă pe piața autohtonă.

Despre concurența pe piață și despre succesul brandului Hyundai a vorbit Directorul General al centrului auto “Pacific Motors” Dl Veaceslav Gheorghiev.

 

Vorbind despre succes, care este secretul acestuia, în ce mod activați de depășiți atât de încrezut concurenții?

În primul rând aș vrea să menționez saltul uriaș al automobilelor Hyundai în lume. Hyundai Motor este monstrul asiatic care progresează din an în an, oferind clienților cu fiecare model nou automobile la cele mai înalte standarde de calitate şi funcţionalitate.

O parte din strategia Hyundai a fost adoptarea şcolii germane de design. Ca dovadă, au fost transferurile de succes de designeri şcoliţi în studiourile de creaţie de la Audi şi BMW. Vorbim de Peter Schreyer și Christopher Chapman. Și pe lângă aspectul exterior uimitor se adaugă și fonduri masive investite în tehnologie, constant, an de an, plus eforturi susţinute de perfecţionare.

11727_15531

Peter Schreyer EhrenpreistrŠger des Goldenen Lenkrads 2013 Frankfurt, 21.9.2013 © Niels Starnick / Bild am Sonntag

Drept rezultat, Hyundai ia ascensiune atât la nivel global, cât și la noi în Moldova. La moment deținem medalia de bronz în topul vânzărilor pe piața auto din țara noastră.

to-p311Depășim concurenții cu certitudine datorită caracteristicilor tenhnice și de siguranță impresionante pe care le dețin automobilele Hyundai, cât și datorită echipei de manageri calificați, tehnicieni și nu în ultimul rând de un marketing agresiv. Cu toții cunoaștem că situația economică în țara noastră este destul de instabilă, vânzările scad, concurenții devin din ce în ce mai aprigi, însă compania noastră face piept obstacolelor, și suntem încrezuți că prin muncă și sârguință vom înainta și mai departe.

Noul Tucson, este automobilul care și la moment face mare răscoală pe piață, care a fost rolul lui în acest drum de succes parcurs?

22Da, la sigur Hyundai Tucson este o reușită remarcabilă și noul flagman al brandului Hyundai. Lansat oficial pe piața din Moldova în septembrie 2015, noul Tucson a prins repede popularitate la publicul autohton. La momentul în care ajung mașinile la showroom, majoritatea din ele sunt deja vândute sau comandate. Astfel, mai bine de 70 de mașini le puteți admira pe drumurile Moldovei și în scurt timp vor aparea și mai multe. Succesul modelului se explică prin aspectul nobil, combinarea stilului urban cu cel modern și îndrăzneț, a calităților de prestigiu și un temperament de invidiat.

Noul Tucson uimește prin preț, dinamică și eleganță, atrage prin design, captează prin tehnologiile avansate, surprinde prin confort și calitate.Toate acestea formează un pachet complet pentru clienţii Hyundai și garantează călătorii sigure și confortabile.

Și dacă Noul Tucson este flagmanul Hyundai, atunci cum apreciați Hyundai Santa Fe facelift- cel mai mare model din flota sud-coreenilor. De ce schimbări a beneficiat vehicolul?

grandHyundai Santa Fe, este, la sigur, Uriașul asiatic, un adevărat Rege al drumurilor. Și pentru a fi mereu cel mai bun, Noul Santa Fe a primit un facelift la Salonul Auto de la Frankfurt, la doar trei ani de la lansarea actualei generații. SUV-ul are acum tehnologii și mai noi, motoare cu mai multă putere, un interior modernizat și un exterior adaptat la noul limbaj de design al mărcii. Vorbind la capitolul design, noul Santa Fe facelift are o grilă frontală modificată, blocuri optice restilizate, stopuri redesenate, o bară de protecție spate modificată, jante și culori noi, precum și câteva schimbări mai mici. Noul Santa Fe se laudă cu dotări de siguranță activă precum sistem de monitorizare a unghiului mort, sistem de frânare autonomă la detectarea unui impact frontal iminent și o cameră video cu vedere virtuală de 360 de grade. Iar sistemul Smart Parking din dotare suportă acum parcarea paralelă, asistând șoferul prin rotirea volanului atunci când este necesar pentru realizarea manevrei din prima.

Hyundai își dezvoltă capacitățile și este gata să se dueleze cu granzii din Germania. Ce puteți să ne spuneți depre brandul de lux „Genesis”?

genesisDa, o noutate majoră pentru admiratorii automobilelor de lux- Hyundai Motor a lansat noul brand sub denumirea “Genesis”, care va produce mașini de clasa “premium” în frunte cu șeful de design Luc Donckerwolke, designerul care şi-a trecut semnătura pe modelele marcilor precum Audi, Bentley, SEAT și Skoda.

În Coreea de Sud nu demult a fost prezentat vârful de gamă al noului brand – primul sedan de lux din linia G90 denumit EQ900. Având un design elegant și tehnologii avansate, modelul G90 deschide drumul noilor mașini de lux Hyundai, devenind rival pentru limuzinele producătorilor premium.

Următorul produs pe lista oficialilor este G80, un Hyundai Genesis remodelat și rebotezat. Alături de acesta va sta și G70, un sedan de clasă medie, dar și un coupe sportiv. De asemenea, Hyundai își propune dezvoltarea unui crossover și a unui SUV de mari dimensiuni.

Vor ajunge oare aceste modele clasa premium și în Moldova și la ce să ne așteptăm pe viitor de la centrul auto Pacific Motors?

12042797_690384927763432_5387041427478068866_nDin partea noastră promitem a ține pasul cu schimbările inovatoare pe piața auto mondială, un nivel dublat de încredere și stabilitate, un standard ridicat de calitate al serviciilor pentru clienți, suport, service, garanție, pentru care angajații noștri sunt într-un continuu proces de învățare și perfecționare.

La sigur, în anul ce vine vom aduce și modele noi, precum Hyundai Accent, Elantra, Grand Santa Fe, Creta, Equus.

in_gal_gs_ext_view_05

in_gal_gs_ext_view_06

2017 Elantra Sedan

2017 Elantra Sedan

hw070472

image

grand

image123

În noul an 2016 ne vom deschide și mai mult aripile și vom extinde poziția de lideri pe piață.

12182966_691561350979123_2412893672938836773_o

12185126_691561347645790_6484647075312031799_o

Liliana Cimbir

P

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/