(video) Moment emoţionant la Goodwood: Multiplul campion Wayne Rainey, paraplegic fiind, a condus din nou motocicleta

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Legendarul campion moto american Wayne Rainey, câştigător al sezoanelor din 1990, 1991 şi 1992 a ceea ce se numeşte din 2002 MotoGP, a fost paralizat de la piept în jos într-un accident în timpul sezonului din 1993, în Marele Premiu al Italiei de la Misano. De atunci şi până în prezent nu a mai mers, evident, niciodată pe o motocicletă sport din clasa de top.

Acum, motocicleta lui din acel sezon a fost special adaptată pentru a putea merge din nou pe ea. La Festivalul de Viteză de la Goodwood, având împliniţi 61 de ani, a urcat cu Yamaha YZR500 sa pe deal alături de fostul rival Kenny Roberts, într-un moment incredibil şi în acelaşi timp emoţionant.

Rainey este în continuare paralizat şi a fost ajutat să urce pe motocicletă, ulterior fiindu-i fixate picioarele corespunzător. Apoi abilitățile-i de a conduce astfel de vehicule şi-au spus cuvântul.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/