in , ,

(video) Mai multe decât poate duce carul! Compilații de încălcări surprinse în 2020 în traficul din Chișinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo ;)

Trece şi 2020, an în care, inclusiv moldovenii, au trebuit să se confrunte cu pandemia globală, însă asta nu a fost un impediment pentru o parte dintre şoferi în a încălca sau a continua să încalce regulile de circulaţie.

Numărul abaterilor pare de necontenit pentru că unii conducători auto ar crede în continuare că regulile au fost făcute şi pentru a fi încălcate, ca urmare ajungând, de asemenea, să completeze statisticile accidentelor rutiere sau cimitirele.

Marea problemă pare însă în altceva. Dacă nu este o elementară cultură a şofatului la ce schimbări să ne mai aşteptăm în siguranţa rutieră?

Amenzile din păcate nu schimbă nimic pentru că acestea nu ajung să penalizeze conștiința, ci buzunarul, un loc care nu stă de regulă mult timp gol. Iar imagini de genul celor ataşate mai jos vor rămâne pur şi simplu în istorie pentru că nu are cine să se ocupe de ele pentru a face dreptate, în afară de a le comenta.

Să sperăm la mai bine în 2021, în toate aspectele! La mulţi ani şi aveţi grijă de sănătatea, siguranţa dvs. şi a celor din jur!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!