(video) New York-ul, de nerecunoscut! Cum se desfăşoară acum traficul în cel mai populat oraş din SUA

Da, coronavirusul a ajuns şi în Statele Unite ale Americii. Focarul de contaminare cu COVID-19 se simte cel mai “greu” la New York. Peste 22.000 de cazuri sunt confirmate în prezent în acest stat, conform ultimului raport al centrelor pentru controlul și prevenirea bolilor, cifră care reprezintă aproape jumătate din toate cazurile raportate în prezent pe teritoriul Statelor Unite.

Cu New York-ul închis în esență, vă puteți imagina cât de gol este orașul New York în acest moment. Datorită unui clip realizat de colegii de la ShiftingLanes nu trebuie să facem asta, ci să privim realitatea.

În context, se menţionează că ocupanții nu coboară niciodată din mașini, dacă se întâmplă să facă deplasări, astfel încât se pare că se mențin distanțele sociale și practicile de carantină. Acest clip ne duce într-un tur al zonelor celebre ale orașului și, în timp ce există câteva semne de viață, “orașul care nu doarme” este extrem de gol. Nu vorbim despre o situaţie ca în filmul “I Am Legend” cu Will Smith, dar oricine va fi cu siguranță șocat de lipsa completă de activitate în toate domeniile.

Conducătorul care a făcut reportajul s-a apropiat şi de Times Square, acolo unde s-au văzut doar câteva mașini, dar nimeni pe stradă. Acesta este, probabil, cel mai aglomerat loc din oraș, cu mașini și mulțimi prezente chiar și în timpul nopții. Este aceeași poveste și în alte locuri, cum ar fi Muzeul de Artă Metropolitan, Manhattan-ul de Jos la One World Trade Center, Central Park, Fifth Avenue și Tunelul Lincoln, care este de obicei plin de trafic în timpul zilei, dar acum era gol.

Este cu siguranță o privire interesantă asupra orașului New York, dar suntem conștienți de tragedia care se petrece în prezent acolo și în locațiile din întreaga lume din cauza COVID-19. Urmați dar avertismentele pentru carantină și călătorii din partea autorităţilor și stați în siguranță pe la casele voastre.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-masti-gratis-din-portbagajul-unui-maybach-si-unui-suv-mercedes-amg-se-intampla-in-odesa/

https://autoblog.md/video-armata-este-deja-pe-strazile-din-chisinau-cu-ce-masini-vor-patrula-pe-strazi-soldatii/

https://autoblog.md/foto-primul-oras-din-moldova-care-are-la-intrare-filtre-rutiere-cu-covoare-de-dezinfectie/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/