Video News: Noul BMW X7 – impresiile AutoBlog.MD

Noul BMW X7 a fost făcut şi prezentat exact în termenii anunţaţi. Modelul a devenit tatăl tuturor SUV-urilor mărcii bavareze şi este un adevărat gigant, depăşindu-şi în lungime majoritatea concurenţilor.

Maşina a adoptat un interior a cărui arhitectură am cunoscut-o de pe noul BMW Seria 8 Coupe şi noul BMW X5, însă se deosebeşte prin detalii. De exemplu, standard există şapte locuri pentru pasageri, iar opţional se pot instala doar şase scaune. Se poate comanda un sistem de climatizare automată tocmai în cinci zone sau un plafon panoramic capabil să imite un cer înstelat, şi multe, multe altele.

Pe partea de motoare avem patru variante, inclusiv una M Performance. Toate îi oferă o performanţă decentă, alături de o suspensie sofisticată şi un sistem de tracţiune integrală. La capitolul sisteme de protecţie şi asistenţă este un campion.

Am făcut o primă analiză a modelului şi am dori să ne scrieţi în comentarii ce păreri aveţi despre noul X7. Nu uitaţi să vă abonaţi la canalul nostru de Youtube (click pe imaginea de mai jos).

Vezi cum arată maşina în diverse linii de echipare şi răsfoieşte catalogul oficial al modelului, care include și prețuri: (video) Premieră mondială: Noul şi impunătorul BMW X7 – toate detaliile

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/