(video) Nicio frică şi nicio grijă. Doi şoferi arată cum pot merge pe contrasens

0

Regulile sunt reguli, dar acestea mai pot fi încălcate câteodată. O astfel de aluzie şi-a făcut-o proprietarul unui crossover Kia care a decis să se deplaseze pe contrasens.

Văzând că traficul este îngreunat pe strada Florilor din Capitală, iar pe contrasens nu sunt atât de multe maşini, conducătorul a făcut manevra incorectă dar nu a ajuns prea departe.

Un alt şofer care a filmat întâmplarea cu o cameră de bord a decis să-i dea o lecţie. Vezi imaginile video de la minutul 1:40.

Vezi şi: (video) A venit în Chişinău ca să meargă pe contrasens. Cum l-a pus la punct un moldovean pe un român

https://www.facebook.com/chisinau.fail/videos/1336202293116755/

O situaţie analogică, dar care a creat o situaţie de accident s-a întâmplat ieri pe strada Sarmizegetusa. Şoferul unui BMW înmatriculat în stânga Nistrului se deplasa cu viteză şi a ieşit brusc pe contrasens.

Vezi şi: (video) Pericol de accident. Un şofer ocoleşte o denivelare şi iese pe contrasens în faţa altei maşini

https://www.facebook.com/liss.miuller/videos/1884926858420723/

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md.

0 comentarii
  1. Nicu spune

    Futu-i țară și șoferi de căcat… E urât să-i dorești cuiva răul, dar sper să ajungă toți prin canale și râpe pe undeva cu mașinile lor de rahat sparte ca să nu mai iasă pe stradă după aia.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata