(video) Nimeni nu a înțeles, dar există o explicație! Cum a ajuns acest Jeep blocat la înălţime într-o grămadă imensă de zăpadă

În ultimele ore mai multe fotografii și videoclipuri cu un Jeep Grand Cherokee blocat într-o grămadă imensă de zăpadă, la o înălţime destul de mare, au câștigat popularitate în spaţiul online, devenind şi virale.

Internauţii, dar şi cei care au văzut mașina pe viu, au înaintat diferite versiuni pentru a explica ce s-a întâmplat. Dar, ca rezultat, s-a dovedit că SUV-ul a fost ajutat să ajungă acolo și acest lucru se întâmplă în fiecare an!

@irvinoaks

Shit happens. ?‍♂️ ##snowpile

♬ original sound – Zack Legato

Imagini cu vechiul Grand Cherokee a apărut pe diverse site-uri și rețele de socializare, iar un videoclip despre acesta pe TikTok a câștigat peste 550.000 de aprecieri şi peste două milioane de vizualizări în două zile. În comentarii, mulți au sugerat că Jeep-ul a fost prins în zăpadă ca urmare a unui accident rutier, deşi alții cred că drumarii au dat dovadă de neglijență când au curăţat drumul.

Adevărul este însă următorul. Conform The Drive, SUV-ul a fost astfel “montat” de către angajaţii casei de licitaţii Marion Auction, care vinde tractoare, tehnică pentru agricultură, construcţii şi infrastructură, dar și alte echipamente speciale. Cu ajutorul mașinăriilor din dotare au urcat automobilul sus şi au avut grijă ca puntea cea mai grea să stea prinsă în zăpadă.

Organizația a explicat că face asta în fiecare an când cade multă zăpadă în orașul lor (Chambersburg, Pennsylvania). De obicei, instalaţia este completată de un banner cu text în spiritul publicității sociale – ca un avertisment de a nu utiliza un telefon în timpul condusului. Dar de data aceasta nu s-a făcut uz de unul, motiv pentru care multă lume nu a înţeles ce s-a întâmplat.

Cmentariile sunt închise