(video) Nisporeni: Un şofer de 21 de ani a băgat în spital alţi patru bărbaţi din cauza lipsei de experienţă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Accident grav în raionul Nisporeni, în apropierea localităţii Bursuc, pe traseul R-10. Un tânăr de 21 ani din raionul Ungheni, conducând un automobil de marcă Mazda, având viteză sporită, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens. Acolo a lovit frontal o Honda, condusă de un bărbat de 41 ani din acelaşi raion.

În automobilul Mazda se aflau 3 pasageri, trei bărbați cu vârste cuprinse între 24 şi 39 de ani. În urma accidentului rutier atât șoferii, cât și cei trei pasageri au fost transportați la Spitalul Raional Nisporeni pentru acordarea ajutorului medical după ce au suferit mai multe traumatisme.

Șoferii au fost testaţi alcoolscopic şi rezultatele s-au dovedit a fi negative. Pe acest caz polițiștii au inițiat o anchetă.

VIDEO: publika.md // martor ocular
FOTO: IP Nisporeni

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise