Mazda va organiza la Salonul Auto de la Geneva premiera a trei maşini

La Salonul Auto de la Geneva compania Mazda va fi prezentă pentru a organiza premiera a trei maşini destinate pieţei europene: două crossovere şi un automobil subcompact.

Prima pe listă va fi noua generaţie Mazda CX-5. Maşina în versiune americană a fost prezentată deja la un salon auto, cel din Los-Angeles.

Crossoverul are un design exterior şi interior nou, a devenit mai silenţios datorită izolării fonice îmbunătăţite şi este mai practic prin volumul mărit al portbagajului.

Vezi şi: (foto/video) Los Angeles 2016: Premieră mondială – Noua generaţie Mazda CX-5

Versiunea europeană nu se va deosebi cardinal de cea americană. Cel mai probabil inginerii vor reseta suspensia pentru ca să o facă mai moale.

Gama de motoare este reprezentată de un motor pe benzină SkyActiv-G, cu un volum de 2.0 litri şi care produce 160 sau 165 CP. Cel mai puternic vine cu o tracţiune integrală. Mai este disponibil sub capotă şi un diesel de 2.2 litri care oferă 150 sau 175 CP. Transmisiile pot fi manuale cu şase trepte sau automate.

Modelele actualizate CX-3 şi Mazda2 de asemenea au fost prezentate în 2016 şi doar pentru piaţa locală din Japonia. Ambele maşini dispun acum de o paletă mai largă de culori pentru caroserie, au un panou de bord modificat, un head-up display şi un volan actualizat.

Şi aceste automobile sunt dotate cu sistem de vectorizare a momentului de rotaţie G-Vectoring Control, dar şi cu alte opţiuni.

Vezi şi: (galerie foto) Mazda a actualizat cel mai mic model din gamă şi crossoverul CX-3

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/