(video) Vin Diesel a primit în dar de ziua sa de naştere o maşină unică, anterior văzută în Furious 8

0

Actorului Vin Diesel i-a fost dăruit cu ocazia zilei sale de naştere (52 de ani, 18 iulie) un incredibil automobil realizat în stilul unui clasic Dodge Charger. Surpriza i-au făcut-o prietenii chiar în procesul de filmare a părţii a noua a francizei, care urmează să debuteze pe marele ecrane în 2020.

Legendarul muscle car american era o parte integrantă a flotei de maşini pe care am văzut-o în toate filmele Fast and Furious și aproape un prieten personal al lui Dominic Toretto – personajul pe care îl joacă Vin Diesel. Acum actorul are propriul său Dodge Charger și poate cel mai puternic de pe planetă.

Vorbim despre un „restomod” realizat de faimosul atelier SpeedKore, numit Tantrum, făcut pe baza unui exemplar Dodge Charger, anul producţiei 1970. Maşina a fost scoasă la vânzare anul trecut de un dealer din California (vezi aici mai multe imagini).

În realitate este un automobil super sport, doar că deghizat într-un Dodge Charger retro. Acesta dispune de o caroserie complet nouă, făcută în mare parte din carbon şi aluminiu, interiorul îi este tapiţat cu piele şi Alcantara, iar sub capotă are un motor fundamental diferit de ceea ce se găseşte pe majoritatea maşinilor din lume.

Acolo se ascunde un motor V8 twin-turbo de 9.0 litri volum, făcut de compania Mercury Marine, capabil să producă 1.650 de CP! Pentru a-l monta acolo au fost nevoie de modificări serioase ale şasiului. Cutia de viteze care prelucrează puterea enormă este una manuală Tremec cu şase trepte.

Un filmuleţ postat pe contul oficial de Instagram al actorului a adunat deja peste cinci milioane de vizualizări şi acesta arată şi emoţiile americanului când a văzut maşina. Este un cadou demn de un actor care şi-a dedicat două decenii din viaţă pentru a fi liderul unui echipe de streetraceri.           Vezi această postare pe Instagram                      

O postare distribuită de Vin Diesel (@vindiesel) pe Iul 18, 2019 la 12:11 PDT           Vezi această postare pe Instagram                  

Thank all for the birthday wishes…. Hope to make you proud. All love, Always. #Fast92020

O postare distribuită de Vin Diesel (@vindiesel) pe Iul 19, 2019 la 11:52 PDT

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata