(video) Doi şoferi au decis să arate ce pot pe contrasens pe strada Albişoara. La semafor aştepta verde o maşină INSP

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Sunt plăcute astfel de filmări, atunci când echipaje de poliţie se află în locuri şi momente potrivite pentru a trăsni instant, la figurat vorbind, şoferi care încalcă intenționat reguli de circulaţie şi încă fără nicio jenă, în văzul tuturor celor care le respectă.

Doi reprezentanți din această categorie de conducători auto au apucat-o aseară pe contrasens, într-o intersecție de pe strada Albişoara, în momentul când s-a inclus verde în semafoare şi a început deplasarea comună. Indivizii însă au decis să o facă pe deștepții, să evite oprirea şi așteptarea rândului pentru trecere.

Ofiţerul de presă al INSP, Natalia Golovco, ne-a declarat că ambii au fost documentați în baza art. 240, al.1 al Codului Contravențional. Respectiv, s-au ales cu o amendă de până la 1.500 de lei. Ciudat este că nu au primit amendă inclusiv pentru că nu au tras pe dreapta imediat, căci după încălcare a fost necesară urmărirea lor pe o anumită distanţă.

VIDEO: facebook.com/alinka.white

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/