(video) Moment bizar pe şoseaua Hînceşti. Un Sprinter a fost îndreptat brusc spre maşina din banda vecină

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

La adresa redacţiei am primit o secvenţă video care a surprins momentul unui posibil accident minor. S-a întâmplat în această după amiază pe şoseaua Hînceşti, direcţia intrare în oraş.

Conform imaginilor, un conducător de Honda CR-V a schimbat la un moment dat trei benzi în spatele unui Mercedes-Benz Sprinter. Ulterior, după ce conducătorul crossoverului s-a aliniat cu acesta pe banda alăturată, persoana care manipula microbuzul nu a ţinut direcţia sub control şi a urmat cel mai probabil un contact. S-a făcut intenționat, ori şoferul din Sprinter nu a fost atent la drum?

Imediat după, automobilul Honda a redus din viteză şi probabil a fost tras pe dreapta. Ce a urmat nu se ştie pentru că nici poliţia nu a înregistrat incidentul. Dacă în genere a fost înregistrat vreun accident…

VIDEO: autoblog.md

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/