(video) Noul BMW Seria 7 îşi arată faţa! Premieră mondială în aprilie, alături de i7

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Cu câteva săptămâni înainte de premiera mondială şi cu ocazia Conferinţei Anuale a BMW Group de astăzi, Frank Weber, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG, responsabil pentru dezvoltare, prezintă detalii despre noul BMW Seria 7.

Accentul în prezentare a fost pus pe punctele importante ale tehnologiei, pe noul design al părţii frontale bazat pe elementele emblematice BMW şi pe experienţa interioară unică, constând din dotările digitale şi materiale exclusive.

În aprilie, producătorul auto premium va prezenta BMW i7 electric şi, odată cu acesta, întreaga gamă nouă BMW Seria 7.

Cu BMW i7 electric, producătorul bavarez de automobile premium îşi va extinde gama de automobile fără emisii locale în segmentul exclusiv al modelelor sale de vârf. Autonomia-i declarată în ciclu WLTP este de 580-610 km.

„Noul BMW Seria 7 este absolut inovator din toate punctele de vedere. Ca nici un alt model, BMW Seria 7 reprezintă puterea inovatoare a BMW. BMW i7 complet electric este, de asemenea, cel mai puternic BMW Seria 7. Combină cea mai bună experienţă de condus cu cea mai bună experienţă digitală. Acest lucru îl face automobilul ideal pentru acei “decision makers” orientaţi spre viitor, responsabili, pionierii avangardişti.”

Frank Weber

Aflăm că elementele de design caracteristice ale farurilor rotunde duble şi ale grilei BMW au fost complet reinterpretate pentru a obţine un aspect modern şi distinctiv. O caracteristică specială de design sunt farurile superioare din sticlă cristal exclusivă şi conturul iluminat al grilei radiatorului.

Acest aspect îl vom vedea și pe alte modele de top ale mărcii, precum X7 facelift sau X8/XM.

În interior, accentul se pune pe experienţa inovatoare de utilizator creată cu noile My Modes şi ultima generaţie a sistemului de operare iDrive. My Modes permit conducătorului să personalizeze cu precizie caracteristicile de condus ale maşinii şi atmosfera interioară.

Pe lângă ecranul central curbat BMW, un nou tip de bandă de lumină şi funcţii pe panoul de bord şi pe uşi oferă o calitate vizuală şi haptică pe cât de modernă, pe atât de exclusivistă. Bara de interacţiune BMW face parte din iluminarea ambientală şi are şi butoane de control integrate.

În plus, acoperişul panoramic din sticlă Sky Lounge, nou dezvoltat, adaugă, pe lângă senzaţia de spaţiu, modernitate şi confort care definesc interiorul noului BMW Seria 7, cu elemente de lumini LED care pot fi reglate individual.

Iar partea din spate a BMW i7 va oferi un confort de călătorie remarcabil şi stabileşte noi standarde în ceea ce priveşte funcţiile de divertisment, oferind o experienţă cinematografică unică. BMW Theatre Screen, care iese din tapiţeria plafonului, este un ecran ultra lat cu un monitor de 31 inci (78,74 cm), format de afişare panoramică 32:9 şi rezoluţie de streaming 8K.

Acest BMW Theatre Screen transformă scaunele din spate într-un salon de cinema privat şi exclusiv, unde pasagerii îşi pot selecta programul personal de divertisment dintr-o gamă variată de oferte de streaming şi se pot bucura de vizionarea acestuia în timp ce călătoresc cu noile modele de vârf ale BMW.

Noile modele BMW Seria 7 vor ajunge pe piață până la sfârșitul lui 2022 și vor mai fi capabile de conducere autonomă, fiind dotate cu pilot automat de nivel 3:

Nivelul 3: automatizat condiționat. Sistemul de conducere cu automatizare condiționată preia sarcinile dinamice de conducere atunci când se aplică anumiți parametri. Un șofer care este gata să preia controlul în orice moment este totuși necesar. Șoferul trebuie să preia controlul (cu o întârziere de câteva secunde) în orice moment când este solicitat de sistem.

Nu în ultimul rând, odată cu adăugarea lui i7, BMW Seria 7 va deveni primul sedan de lux electric din portofoliul mărcii, disponibil fie cu motor termic, fie cu sistem de propulsie plug-in hybrid. În acelaşi timp, noul BMW Seria 7 vine şi cu tehnologie cu motoare cu ardere internă şi sisteme de propulsie plug-in hybrid de nivel următor. Această nouă generaţie de motoare diesel şi benzină oferă o eficienţă mai mare. Această evoluţie asigură deja că tehnologia motoarelor face un pas suplimentar spre reducerea emisiilor şi îmbunătăţirea calităţii aerului şi este pregătită tehnologic pentru viitoarele norme de emisii.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/