(video) No comment: Cum un șofer și-a avariat mașina după ce ar fi traversat în ultim moment o intersecție

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O cameră de bord a surprins momentul unui accident mai neobișnuit în capitală. Intersecția străzii Ciuflea cu bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt a fost traversată de un tânăr șofer cu viteză vădit excesivă.

În viraj s-a pierdut controlul și a urmat o lovitură într-o bordură. Cel mai probabil s-a dorit traversarea intersecției la expirarea semnalului verde în semafor.

VIDEO: facebook.com/iaroslav.kosubskii.5

Automobilul a trecut la limită prin fața altor mașini care au început mișcarea, dar din fericire nimeni altcineva nu a fost implicat. Lovitura însă a fost suficient de puternică pentru ca fața acestui Suzuki să fie deteriorată semnificativ, inclusiv suspensia.

Consecințele deciziei sale greșite l-a făcut pe tip un impediment nedorit de mulți în trafic. Căci ambuteiajele din capitală sunt generate și de accidente, multe dintre care sunt lipsite de un sens…

VIDEO: t.me/vtememd
No comment: Cum un șofer și-a avariat mașina după ce ar fi traversat în ultim moment o intersecție
FOTO: t.me/vtememd

Vezi și: (video) Care e pericolul traversării intersecției în ultimele clipe când expiră culoarea verde? Iată un răspuns

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise