(video) No comment: Dovada că unii conducători auto ar trebui să recitească periodic RCR sau să fie reexaminați

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Este incredibil şi în acelaşi timp revoltător că unii conducători sau viitori automobiliști din ţara noastră, fac sau au făcut şcoala auto doar de dragul obţinerii unui permis de conducere şi de a urca cât mai curând la volan pentru a nu mai fi pietoni şi pentru a-şi satisface confortul, dar fără a cunoaşte bine regulile de circulaţie sau măcar să ştie din memorie ce semnifică absolut orice indicator rutier.

Se ştie că unii, din diferite motive, sunt sau au fost absenți la o bună parte din orele teoretice, poate nici chiar nu i-a interesat teoria, însă cum să existe o bună practică fără o teorie sănătoasă, fără a şti lucruri elementare? Ne mai mirăm de încălcări şi accidente banale, care în genere nu trebuie să aibă loc?

Din situaţia în cauză excludem automat probabilitatea că şoferiţa nu a observat indicatoarele rutiere. Aceasta se deplasa pe banda extremă stânga şi le-a avut exact “sub nas”! Chiar şi în cameră au intrat!

Ascultați dar atent ce întrebare se pune şi ce răspuns se primeşte! Mai surprinzător decât întrebarea este însă decizia de a opri în stradă pentru a adresa această “întrebare a zilei”!

VIDEO: facebook.com/lambush.dima

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/