(video) No comment: La ce bun unii să aibă permis dacă nu pot aborda o curbă?

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dacă nu ai o mașină sport autentică sau una cu o serie de caracteristici sportive elementare, dar o rablă deja (să ne fie scuzată expresia), la ce bun să te aventurezi tu așa într-o curbă periculoasă și încă să mai pui în pericol alți participanți la trafic, care s-au pornit la drum cu speranța că vor ajunge cu bine la destinație?

Ori la ce bun servește un permis de conducere dacă deținătorul acestuia fie a lipsit de la lecțiile școlii auto, fie ignoră acele recomandări auzite (de a reduce viteza în curbă, până la una care să permită abordarea sa în siguranță și confort), nu mai spunem de cunoașterea integrală a RCR și a informațiilor despre ce se întâmplă zilnic prin regiuni?

Martorul care ne-a expediat imaginile ne-a spus că într-un final mașina s-a rotit de două ori, însă nu s-a răsturnat. Și câteva ieșiri pe contrasens au fost evitate la limită. Toate de această dată…

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise