(video) Accident matinal pe strada Albişoara. Vezi cum s-a răsturnat un crossover

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ultima săptămână a anului 2022 a început inclusiv cu un accident produs pe strada Albişoara. Sute de şoferi i-au văzut deja urmările şi au fost nevoiţi să circule cu o anumită dificultate în zonă, însă câţiva au văzut cu ochii lor cum s-a întâmplat totul. Un conducător auto a surprins momentul cu a sa cameră de bord.

Conform ofiţerului de presă al Poliţiei Capitalei, Natalia Stati, totul s-a întâmplat în preajma intersecţiei cu strada Ismail, accidentul fiind înregistrat la poliţie la ora 7:35. Într-un contact au intrat o Dacia şi o KIA, conduse de un şofer de 29 şi 42 de ani respectiv. Din fericire nimeni nu a avut de suferit.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru a se stabili care dintre şoferi se face vinovat, deşi imaginile arată clar cine e.

VIDEO: Serghei
VIDEO: ⁨Roman Russu⁩

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/