(video) Drumul din Moldova pe care de 30 de ani nu s-a mai așternut asfalt proaspăt

Vă plângeţi de drumuri proaste în Chişinău sau prin împrejurimi? Iată drumul republican care de trei decenii nu a mai văzut asfalt proaspăt!

Este vorba despre traseul R9 şi o parte din R7, care face legătura dintre oraşele Soroca şi Otaci din nordul Republicii Moldova.

Colegii de la TV8 au mers la faţa locului pentru a se convinge singuri de starea lucrurilor şi nu au ezitat să vorbească cu câţiva conaţionali care sunt nevoiţi să îndure disconfortul deplasărilor, dar şi cheltuielile anuale pentru reparaţiile automobilelor. Asta în timp ce sunt obligaţi să fie şi plătitori de taxe de drum!

Administrația de Stat a Drumurilor a declarat pentru TV8 că anul acesta sunt planificate lucrări de întreținere a unor porțiuni din drumul în cauză, doar că nu cunoaște când ar putea începe acestea.

Potrivit unor localnici, ultima dată drumul a văzut asfalt şi era în stare bună când Republica Moldova era în componența URSS.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/