(video) România: Momentul în care șoferul unei maşini s-a aruncat pur și simplu în fața trenului

Un grav accident a avut loc în proximitatea localităţii Vlădeni din județul Iași în weekend-ul care a trecut, duminică. Un tren de călători de pe ruta Iași-Dorohoi a lovit o mașină în care se aflau două persoane, un tânăr de 23 de ani din Piatra Neamţ şi o tânără de 25 de ani din Bârlad. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic.

Potrivit datelor furnizate de Poliția Română, doi morți au rezultat în urma impactului. Şoferul nu a respectat regulile de trecere a căii ferate, iar autoturismul a fost târât aproximativ 150 de metri pe şine.

Momentul impactului a fost făcut public abia astăzi şi de redacţia Ziarul de Iaşi. Imaginile arată cum conducătorul auto pur şi simplu s-a aruncat în fața trenului. Se poate observa că trecerea de cale ferată nu are barieră, în imediată apropiere este semnalizată doar de indicatoarele “Cale ferată fără bariere cu o singură linie” şi “Trecerea fără oprire – interzisă”, dar vizibilitatea este maximă.

Nu trebuie decât să respecți regulile de circulație pentru a traversa zona în siguranță, lucru pe care, din nefericire, tânărul de la volan nu pare să-l fi făcut.

https://www.youtube.com/watch?v=bv5_VkU_pzM

Urmările accidentului (imaginile ar putea să vă afecteze emoţional, deşi nu arată corpurile tinerilor):

https://www.youtube.com/watch?v=kTfyH0uxUM8

Cmentariile sunt închise