(video) No comment: Lângă Circ se cere un nou sens giratoriu sau respectarea RCR în locul ”regulii turmei”?

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Deja două întoarceri neregulamentare s-au conturat în intersecția largă a bd. Grigore Vieru cu strada Albișoara din capitală și iată niște imagini care nu au nevoie de prea multe comentarii. Le-a făcut deja martorul ocular:

„Unde se uită Poliția?????? Circulăm pe unde vrem, ne parcăm unde dorim!!!! UE, cu așa o atitudine a Homo Sapens din RM, niciodată nu ne va accepta în familia sa.”

Unul din momentele când poliția pe bune nu se află în locul și momentul potrivit! Dar să poarte o vină indirectă pentru cauzarea acestor nereguli și autoritățile municipale care nu au curățit zăpada, ori șoferii văzuți în imagini se conduc după principiul: nu sunt se văd marcaje – nu sunt valabile reguli?…

VIDEO: facebook.com/Vitalie Puris

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise