Tragicul accident de lângă Aeroport. Poliţia spune că şoferul s-ar face vinovat, deşi şi-a recunoscut vina

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Poliția vine abia acum cu niște precizări privind accidentul din 23 decembrie 2022, când un minor de 10 ani a fost lovit mortal de o mașină în timp ce traversa bd. Dacia din capitală, după ce mama băiatului, dar şi un activist civic din Chişinău, au ieşit la rampă, inclusiv cu o probă video pe care, cel mai probabil, oamenii legii tot din presă au observat-o.

IGP spune că pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală în cadrul căreia se întreprind multiple acțiuni de urmărire penală în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

Șoferul care, potrivit poliţiei, s-ar face vinovat de accident, a fost audiat în calitate de bănuit. Acesta și-a recunoscut vina. De asemenea au fost audiați atât mama minorului, cât și unul dintre martori. Iar cu martorul din reportajul recent s-a luat legătura abia astăzi.

Au fost dispuse mai multe expertize care urmează a fi finalizate, atât expertiza medico-legală, cât și cea auto tehnică.

După finalizarea anchetei, dosarul urmează a fi expediat în instanța de judecată pentru primirea unei decizii legale. Până atunci, şoferul beneficiază de aşa-zisa prezumție de nevinovăţie, iar poliția desfășoară toate procedurile care se impun conform legislației.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/