(video) Decizie proastă! Vezi cum unui troleibuz i s-a “făcut vânt” pe podul de pe strada Ismail

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Am mai văzut situații similare în trecut. În unele cazuri ideea are succes, însă în altele nu. Ce s-a întâmplat acum câteva zile pe podul de pe strada Ismail este din rândul celor care, mai mult decât garantat, nu se merită de încercat din start, mai ales dacă unghiul carosabilului este într-o uşoară rampă.

Un troleibuz nu este un vehicul uşor, iar să-i “faci vânt” pentru a ocoli un accident în acest caz este o decizie greşită, ceea ce s-a şi demonstrat. Singura bandă care era liberă a fost blocată şi cu aceasta tot sensul.

Participanții la trafic au fost nevoiți să iasă pe contrasens pentru a înainta, încălcând prevederile RCR şi deranjându-i pe toți cei care le veneau în întâmpinare.

VIDEO: facebook.com/alexey.radevich

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/