(video) Tiraspol: Momentul când două minore sunt lovite pe o trecere de pietoni pe care alergau

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un taximetrist a lovit două minore pe o trecere pietonală din Tiraspol. Accidentul s-a întâmplat în seara zilei de 18 martie chiar în centrul oraşului. Un şofer de 34 de ani care conducea o Dacia a lovit două fete de 13 ani care traversau în fugă strada pe o trecere nedirijată.

Una dintre ele a fost internată la spital cu o comoție cerebrală şi având nevoie de o altă intervenție chirurgicală în zona capului. A doua victimă a avut de suferit un traumatism la un genunchi, iar după asistența medicală a fost externată.

Gradul de vinovăție al fiecăruia dintre participanții la accident va fi stabilit în timpul anchetei. De asemenea, oamenii legii vor încerca să afle dacă taximetristul ar fi putut evita lovirea pietonilor.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/