(video) Noile Skoda Superb şi Kodiaq îşi arată formele sub camuflaj

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

La sfârşit de aprilie, Skoda Auto a oferit o primă privire asupra succesorilor modelului său emblematic Superb și SUV-ului său de top Kodiaq. În cadrul evenimentului “Let’s Explore”, producătorul auto ceh a lansat primele imagini oficiale ale siluetei vehiculelor de nouă generație.

Noile Superb și Kodiaq se vor număra printre punctele culminante ale anului, marcate de premiere mondiale separate, programate pentru toamna care se apropie. Ambele mașini vor oferi motoare moderne şi eficiente pe benzină și motorină, precum și opțiuni plug-in și mild hybrid.

Superb va continua să stabilească standarde în ceea ce privește confortul și spațiul în cea de-a patra generație, în ambele forme de caroserie, în timp ce a doua generație Kodiaq va duce siguranța, tehnologia și versatilitatea la nivelul următor, spune Skoda.

Pe lângă un exterior nou, fiecare model vine cu o serie de caracteristici noi, tehnologie modernă și un interior complet reproiectat. Cea de-a patra generație Superb va fi din nou disponibilă atât ca liftback, cât și un Combi (break) extrem de spațios.

Noul Superb va fi produs la uzina Grupului Volkswagen din Bratislava, Slovacia. Iar noul Kodiaq – acasă la uzina Škoda din Kvasiny, Cehia, unde se mai face actualul SUV.

Şi, aşa se va întâmpla că a patra generație modernă a modelului Superb va ajunge pe piață exact la 90 de ani de la introducerea predecesorului său istoric.

Iar pentru a ţine fanii în suspans continuu, după evenimentul de la sfârşit de aprilie, Skoda prezintă astăzi maşinile nu sub un cearșaf, ci sub camuflaj, ceea ce ne permite să le apreciem câtuşi de puţin formele. Iar primele impresii sunt că designul exterior este clar inspirat şi de la noua generaţie Octavia, mai ales în ce priveşte farurile cu ale lor lumini de zi simple.

Noile generații de modele Superb și Kodiaq au trecut cu succes testele intensive la rece în Cercul Arctic. Funcțiile, calitatea și durabilitatea vehiculelor au fost evaluate la temperaturi de -30 de grade Celsius. Accentul principal al acestor teste a fost pus pe stabilitatea la volan, confortul pasagerilor în condiții de gheață și fiabilitatea generală în timpul călătoriilor lungi de iarnă. În plus, vehiculele au trebuit să reziste greutății suplimentare a gheții și a zăpezii.

Odată cu finalizarea încercărilor extrem de reci, testarea noilor modele intră acum în faza finală. Mai aflăm cu această ocazie că vor fi disponibile de comandat cu o opțională pompă de căldură.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/