in , ,

AngryAngry OMGOMG LOLLOL COOLCOOL WTFWTF LoveLove

(video) No comment! Manevra incredibilă a unui şofer de microbuz de rută din Chişinău

Unii conducători de microbuze de rută din Chişinău activează de ani buni în transportul de pasageri şi parcurgând zilnic acelaşi traseu, dar şi altele după nevoie, au deja în memorie o hartă a străzilor. Totuşi, printre ei se numără şi unii a căror comportament în trafic lasă de dorit, chiar şi după ani de experienţă de mers la volan.

Doar priviţi manevra riscantă pe care a efectuat-o de curând un astfel de şofer de microbuz de rută. Fiind pe banda extremă din dreapta a străzii Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, aceştia şi-a amintit în ultima clipă că are nevoie să facă la stânga pe strada Columna.

De notat că în unitatea de transport se aflau pasageri, iar acest schimb total iresponsabil de direcţie i-a pus şi pe ei în pericol. Un impact s-ar fi putut întâmpla cu siguranţă dacă maşina în care se afla camera de bord rula cu o viteză uşor mai mare, situaţie în care conducătorul auto nu ar fi avut o distanţă suficientă de frânare.

De neînţeles a mai fost un lucru: ce căuta o femeie cu un copil în cărucior pe carosabil?

VIDEO: facebook.com/pektus777

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!