(video) No comment: Un pieton din Chișinău a scos la vedere un pistol pentru că altfel nu i se ceda trecerea

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

O scenă cel puțin interesantă a fost surprinsă astăzi la o trecere de pietoni de pe strada Hristo Botev din sectorul Botanica. Un pieton, aparent frustrat de refuzul șoferilor de a-i ceda trecerea regulamentară, a scos la un moment dat la vedere un pistol într-o tentativă de a obține prioritatea de traversare.

Nu știm dacă arma era autentică sau nu, dar acest incident ridică semne de întrebare cu privire la comportamentul rutier al unor șofer care văd săgeata verde în dreptul culorii roșii a semaforului, dar și în ce privește nivelul de stres al unor pietoni. Este important ca toți participanții la trafic să-și păstreze calmul și să respecte regulile, evitând astfel situații periculoase și ilegale care pot avea consecințe grave.

Teaser-trailer la GTA VI?😀

VIDEO: t.me/cx_md

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise