(video) Noapte fierbinte în raionul Strășeni. Mai mulți șoferi au fost prinși beți, unul după o urmărire

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un tânăr de 22 de ani din Călărași a fost înlăturat de la volan în timp ce conducerea în stare de ebrietate un Ford Transit. Însă s-a întâmplat doar după o urmărire.

Șoferul a fost somat de două echipaje de poliție să oprească. Acesta s-ar fi eschivat de la cerințele legale și se deplasa neuniform prin localitatea Micleușeni din raionul Strășeni. Oprirea a fost posibilă pe o stradă din raionul Călărași.

S-a constatat că tipul nu deținea un permis de conducere și încă era în stare de ebrietate (0.67 mg/l). În cadrul documentării s-a aflat că Ford-ul ar fi fost sustras din satul Horodiște. Mai mult, s-a stabilit că mai devreme a luat și un VW străin pe care l-ar fi accidentat și abandonat.

De asemenea, noaptea trecută, prin raionul Strășeni

Un tânăr de 22 ani a fost depistat în stare de ebrietate în timp ce se deplasa prin localitatea Rădeni. Avea o alcoolemie de 0,52 mg/l în aerul expirat. Conducătorul motocicletei nu are permis de conducere.

Iar un bărbat de 51 de ani a fost oprit pentru conducerea haotică a unui tractor prin localitatea Voinova. Șoferul avea o concentrație de alcool de 1.04 mg/l în aerul expirat.

În toate cazurile s-au pornit procese penale pentru conducerea mijloacelor de transport în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat. Toate autovehiculele au fost ridicate și transportate la parcarea specială.

Vezi și: (video) Moldova: Într-un sat din nordul țării un șofer beat a adus poliția în curtea casei pentru a-l testa

Cmentariile sunt închise