Răzbunare cruntă! Iată cu ce se pot alege şoferii care îşi lasă maşinile pe locuri interzise în parcarea unui centru comercial

Pentru că din prima nu se înţelege nicicum, cineva a trecut a decis să treacă la acţiuni concrete. Un locuitor al capitalei, care ar locui în zona unui supermarket deschis de curând în sectorul Ciocana, pe bd. Mircea cel Bătrân, s-a arătat extrem de deranjat, ori i-a ajuns răbdarea la limită, în contextul în care şoferi iresponsabili ignoră marcajele de acolo şi îşi lasă maşinile, inclusiv peste noapte, în locuri nepermise.

Unui taximetrist a decis să i se dea o lecţie pentru că îşi parchează maşina de serviciu pe un loc dedicat conducătorilor auto cu grad de invaliditate. Deşi în zonă există nu doar marcaje, ci şi câteva elemente cu indicatoare reflectorizante a faptului că aceste locuri sunt rezervate doar pentru o categorie de persoane, mai mulţi şoferi le ignoră intenţionat pe ambele cu scopul de a lăsa automobilele cât mai aproape de intrarea în magazin.

În cazul taximetrului din imagini, un număr total de şapte astfel de indicatoare cu o greutate deloc mică, au fost urcate cu tot cu sporturi pe caroseria Logan-ului. În cazul în care maşina s-a ales cu o serie de zgârieturi, răzbunarea poate fi calificată de-a dreptul cruntă.

Amintim că potrivit Regulamentului de Circulaţie Rutieră, au dreptul de a uziliza aceste locuri de parcare doar şoferii care au vizibil pe maşini semnul distinctiv nr.8 “Conducător cu dizabilităţi”.

FOTO: facebook.com/oleg.chebac

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

https://autoblog.md/foto-magazin-nou-deprindere-veche-ce-se-intampla-zilnic-in-parcarea-unui-centru-comercial-din-sectorul-ciocana/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/