(video) Gunther Werks şi-a prezentat noul proiect – 993 Speedster Remastered

Gunther Werks a revenit la Monterey Car Week pentru a-şi prezenta noua creaţie – un restomod numit 993 Speedster Remastered, construit pe baza modelului Porsche 911 din generaţia 993. Însăşi compania germană a făcut doar două exemplare într-o astfel de caroserie.

https://www.youtube.com/watch?v=fgXejCe9UNI

Caracteristici cheie:

  • Panourile originale ale caroseriei maşinii de bază au fost înlocuite cu unele din fibră de carbon, iar pentru a spori rigiditatea caroseriei la torsiune au fost adăugate structuri suplimentare în locul scaunelor posterioare.
  • Interiorul maşinii a fost, de asemenea, revizuit comparativ cu originalul. Acolo, printre altele, vor fi instalate noi scaune profilate cu o carcasă din fibră de carbon, un nou volan şi o planşă de bord reproiectată. Se mai face uz de noul sistem PCCM!
  • Maşina va fi pusă în mişcare de un motor boxer cu volum de 4.0 litri de la Rothsport Racing. Răcirea, ca și în cazul seriei originale 993, va fi asigurată cu aer, iar puterea generată se ridică la 441 CP şi 454 Nm de cuplu.
  • Motorul este cuplat la o cutie de viteze manuală cu șase trepte. Caracteristicile dinamice nu sunt dezvăluite, dar ar trebui să fie impresionante, reieşind din faptul că greutatea sa este de doar 1.175 kilograme.
  • Printre altele, merită evidențiată suspensia adaptivă cu trei moduri de funcționare, mecanisme de frânare Brembo cu șase și patru pistoane în etrierele frontale şi posterioare, un ducktail, mânere şi oglinzi retrovizoare din aluminiu, terminații de eşapament imprimate 3D din inconel, un sistem de faruri LED complet personalizat, etc.

În total vor fi construite doar 25 de exemplare. Producţia va demara din 2022. Preţul de start va depăşi jumătate de milion de dolari.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/