În Coreea de Nord a apărut o nouă marcă auto care va produce maşini cu nişte dotări decente

În Republica Populară Democrată Coreeană (RPDC) a apărut o nouă marcă de automobile numită Naenara. Producătorul va oferi clienţilor locali nişte mașini dotate practic cu o serie de opţiuni “de top”.

Compania intenționează să creeze autoturisme, autobuze compacte și de dimensiuni medii, precum și camioane mici. Puterea acestora va varia între 74 şi 108 CP. Viteza maximă va fi de la 120 până la 180 de km/h.

Modelele vor mai fi echipate cu sistem de aer condiționat, geamuri acţionate electric, servodirecție, oglinzi laterale acţionate electric, senzori de parcare și chiar sistem Start/Stop.

Vezi şi: (video) Singurul producător român de autobuze va livra la Chişinău 13 unităţi cu motoare Mercedes-Benz Euro VI

Conform producătorului, motoarele eficiente de pe autoturisme și autobuze vor consuma 42-50 de grame de combustibil per kilometru, iar camioanele – 58 de grame per km. Ce fel de combustibil va fi folosit nu este specificat.

În RPDC există deja mai multe întreprinderi implicate în producția de autovehicule. Cele mai multe asamblează camioane, transport public sau SUV-uri, însă practic un producător de automobile/autoturisme nu a existat până acum.

Vezi şi: (galerie foto) Ce se întâmplă cu automobilele pe care producătorii nu pot să le vândă

Sursă: Uriminzokkiri

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/