in , ,

(video) A blocat o bandă de circulație pe viaduct fără nici o remușcare! Isprava unei şoferiţe

O orăşeancă a demonstrat în această dimineaţă un tupeu fără margini şi mai mulţi bărbaţi nu au putut face nimic decât să privească cele întâmplate. Situaţia a fost înregistrată de o cameră de bord.

Pe viaduct, conducătoarea unui Honda CR-V cu numerele de înmatriculare pe care le puteţi vedea în imagini, a decis să-şi lase maşina pe banda extremă dreapta a drumului, blocând astfel circulaţia spre centrul capitalei, pentru că de ce nu… Deşi un bărbat i-a făcut observaţie întrebând-o ce se întâmplă, doamna ar fi fost auzită că-i răspunde prin celebra frază: “dar ce să fac?”.

Chiar dacă ştia foarte bine că şi-a lăsat automobilul într-un loc neregulamentar, şi-a închis maşina, a întors spatele tuturor şi a plecat. Nici măcar semnalizatoarele de avarie nu le-a inclus, măcar o “scuză” să aibă :(

Autor video: facebook.com/alexei.sarcov

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected], iar noi o vom transforma în ştire!

Vezi şi:

Moldova: Mașinile parcate neregulamentar vor fi evacuate de companii private! MAI pregăteşte modificarea legii

(update) Studenta de la medicină explică imaginea virală cu „locul de parcare”: Am fost blocată, îmi pare rău

(update) INP a identificat conducătorul care a blocat ieri un echipaj de pompieri şi s-a gândit să ofere „sancţiuni la pachet”

(video) Viral pe Internet. Cum s-a răzbunat un şofer pe un altul care i-a blocat accesul în curte

Iti place articolul?