Un angajat al INSP a fost supus unei anchete disciplinare. Află ce şi-a permis să facă

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Poliţia Naţională a făcut un anunţ discret şi în acelaşi timp ciudat, asta pentru că nu a dorit să intre în detalii. Conducerea INSP a inițiat o anchetă de serviciu în care este vizat un agent de patrulare din raionul Edineț.

În acest weekend, mai exact în ziua de 5 februarie, agentul de patrulare vizat, fiind în exercițiul atribuțiilor de serviciu, a oprit o unitate de transport pe motiv că a aceasta fusese reutilată fără a avea acte permisive în acest sens.

FOTO simbol

Angajatul INSP este la moment supus anchetei de serviciu și investigațiilor interne. Rezultatele preliminare constată că acțiunile polițistului constituie o abatere de la prevederile legale şi în acest caz mijlocul de transport urmează să-i fie returnat proprietarului.

Poliția va continua verificările legalității acțiunilor agenților de patrulare pentru a nu admite abuzuri din partea angajaților poliției sau presiuni externe în activitatea polițienească.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/