Un angajat al INSP a fost supus unei anchete disciplinare. Află ce şi-a permis să facă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Poliţia Naţională a făcut un anunţ discret şi în acelaşi timp ciudat, asta pentru că nu a dorit să intre în detalii. Conducerea INSP a inițiat o anchetă de serviciu în care este vizat un agent de patrulare din raionul Edineț.

În acest weekend, mai exact în ziua de 5 februarie, agentul de patrulare vizat, fiind în exercițiul atribuțiilor de serviciu, a oprit o unitate de transport pe motiv că a aceasta fusese reutilată fără a avea acte permisive în acest sens.

FOTO simbol

Angajatul INSP este la moment supus anchetei de serviciu și investigațiilor interne. Rezultatele preliminare constată că acțiunile polițistului constituie o abatere de la prevederile legale şi în acest caz mijlocul de transport urmează să-i fie returnat proprietarului.

Poliția va continua verificările legalității acțiunilor agenților de patrulare pentru a nu admite abuzuri din partea angajaților poliției sau presiuni externe în activitatea polițienească.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/