(video) Test drive sub pământ cu Land Rover Defender

Autor: Constantin Mihalachi, Video: Victor Postică

Land Rover Moldova a organizat recent un eveniment extraordinar pentru clienții săi. S-a putut profita de o experiență unică, care a combinat spiritul aventurier al modelului Defender cu o incursiune fascinantă în lumea vinului din Cricova.

Participanții au putut admira designul robust al Defender-ului în ipostaze complet noi și descoperi numeroasele sale caracteristici avansate, concepute pentru a face față oricărei provocări. Asta în ciuda faptului că unii oaspeți sunt deja proprietari ai modelului. Ulterior, toți doritorii au urcat fie la volan, fie pe scaunele pasagerilor și au experimentat un soi de off-road subteran.

Pe parcursul traseului, unul departe de a fi asfaltat, invitații au putut testa forța și manevrabilitatea Defender-ului prin interiorul complexului, o fostă carieră de piatră, pentru prima dată! Experiența a fost completată ulterior de o degustare de vinuri rafinate în cadrul unei atmosfere Land Rover.

Vezi cum a fost în scurtul nostru reportaj:

Aici găsiți link spre canalul nostru de YouTube! Dacă nu sunteţi încă abonat, nu ezitaţi să o faceţi!

Printre altele te invităm să vezi și testul nostru cu primul Defender 5.0 V8 din Moldova. De asemenea, aici poți vedea test drive-ul nostru cu noul Land Rover Defender. Tot cu el am fost în Off-Road prin cele mai frumoase locuri din nordul țării.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise