(foto) Magazin nou, deprindere veche. Ce se întâmplă zilnic în parcarea unui centru comercial din sectorul Ciocana

Dacă nu ar fi un teritoriu privat atunci la sigur poliţia ar împărţi amenzi la stânga şi la dreapta, însă în această situaţie unii posesori de automobile joacă după propriile reguli de joc. În parcarea unui centru comercial deschis de curând în sectorul Ciocana, unii clienţi se dau drept şoferi cu dizabilităţi locomotorii şi îşi lasă maşinile cât mai aproape de uşile centrale, pe locurile de parcare destinate anume unor persoane cu probleme reale.

Un martor ocular care a surprins situaţia şi nu pentru prima dată a sesizat-o, a distribuit această imagine pe o reţea de socializare, spunând că îi pare rău că trăieşte alături de așa “indivizi”.

“Păcat că la observația mea de a schimba locul de parcare, persoanele în cauză au spus că nu au unde, chiar dacă la 10-15 metri distanță erau locuri libere. Totuși, un al treilea, a reacționat “neutru-nedovolinîi”, dar totuși și-a “mutat c***l”, a mai scris internautul în descrierea postării.

FOTO: facebook.com/David Leko

Problema este una acută şi se întâmplă zilnic acolo, chiar şi când parcarea este goală, afirmă un alt utilizator al spaţiului online.

Şi o astfel de situaţie nu se observă doar şi la alte magazine/centre comerciale, ci chiar şi peste hotarele ţării. Mai devreme în acest an un şofer din Moldova ne-a dus faima ţării în a parca neregulamentar chiar în Paris.

(foto) Un proprietar de Mercedes-AMG duce faima ţării noastre în a parca neregulamentar şi în străinătate

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/