(video) Un tronson al bd. Ştefan cel Mare nu va avea marcaj pentru banda dedicată transportului public. Motivul

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Benzile dedicate pentru transportul public ar putea apărea pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt până la sfârșitul anului curent. Aplicarea marcajului rutier necesar, de la strada Ion Creangă până la strada Ciuflea, va fi realizată doar dacă condițiile meteo vor fi favorabile, însă există şi un alt motiv al întârzierilor.

Artera centrală a capitalei nu are o lăţime comună şi exactă cap-coadă. Un tronson (cel dintre străzile Toma Ciorbă şi Petru Movilă) este atipic, având o lăţime care nu corespunde cu toate celelalte. Din această cauză a fost necesar de convenit cu INSP de a păstra acest tronson de drum, cu o lungime de un cartier, fără marcajele care să indice banda dedicată.

O precizare în acest sens a fost făcută de Vitalie Mihalache, șeful interimar al Direcției generale transport public și căi de comunicație, în cadrul şedinţei operative a Serviciilor Primăriei.

Vezi declarațiile de la minutul 33:

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/